Jumat, 21 Maret 2014

best way to drink green tea for weight loss

best way to drink green tea for weight loss Μπορεί να έχετε μάθει για τα οφέλη του πράσινου τσαγιού , αλλά έχετε ποτέ μάθει για το πώς να πίνουν πράσινο τσάι σωστά ; Κάνοντας και το σερβίρισμα του πράσινου τσαγιού θα πρέπει να γίνεται προσεκτικά , ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη και τη λεπτότητα του πράσινου τσαγιού . Το παρακάτω εξηγεί πώς μπορείτε να κάνετε και στη συνέχεια να τον υπηρετήσουμε για την καθημερινή κατανάλωση .

Ετοιμάζω το πράσινο τσάι
Το πρώτο βήμα που πρέπει να καταλάβετε για το πώς να πίνουν πράσινο τσάι είναι να ετοιμάζω το πράσινο τσάι σωστά . Θα πρέπει να ετοιμάζω το πράσινο τσάι προσεκτικά έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει και να πίνουν σωστά . Το πράσινο τσάι , που δεν γίνεται σωστά, θα έχουν πικρή γεύση και καμία γεύση . Αυτό κάνει το πράσινο τσάι δεν πίνεται . Είναι καλύτερα για σας να χρησιμοποιήσετε χαλαρά φύλλα τσαγιού και όχι φακελάκια τσαγιού για την καλύτερη ποιότητα πόσιμου . Πρώτα απ 'όλα , θα πρέπει να βράσει το νερό μέχρι να φτάσει στο σημείο βρασμού . Στη συνέχεια, το βγάζουμε από τη φωτιά και αφήστε το για περίπου 30-60 δευτερόλεπτα πριν το χρησιμοποιήσετε . Θα κρυώσει λίγο . Αφού κρυώσει λίγο , μπορείτε να το περιχύνουμε με ένα κουταλάκι του γλυκού χαλαρό πράσινα φύλλα τσαγιού . Αφήστε το για περίπου τρία έως πέντε λεπτά , και στη συνέχεια στέλεχος το τσάι αφήνει απ 'έξω .

Βάλτε το πράσινο τσάι σε ένα δοχείο
Αφού έχετε κάνει ζυθοποιίας το πράσινο τσάι , το επόμενο βήμα για το πώς να πίνουν πράσινο τσάι είναι να το βάλετε σε μια κατσαρόλα . Πριν ρίχνετε το πράσινο τσάι σε ένα δοχείο , θα πρέπει να ξεπλύνετε το δοχείο πρώτα έτσι ώστε το τσάι δεν θα πάρει κρυώσει . Τότε , τι πρέπει να κάνετε για να το ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα ; Όταν ρίχνει το πράσινο τσάι σε ένα μόνο φλιτζάνι , δεν έχει σημασία , αλλά σε πολλές κούπες , που πραγματικά πρέπει να το κάνουμε σωστά . Καλύτερα να το κάνετε σε τρίτα . Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ρίχνουμε το τσάι ομοιόμορφα μεταξύ των τριών κυπέλλων. Το πρώτο χυτό είναι συνήθως ασθενέστερη από την τελευταία χύσει . Έτσι, για να είναι σε θέση να διανείμει ομοιόμορφα , θα πρέπει να συμπληρώσετε κάθε φλιτζάνι το ένα τρίτο από το δρόμο . Μετά από αυτό , πηγαίνετε πίσω και στη συνέχεια συμπληρώστε και πάλι το δεύτερο τρίτο σε κάθε φλιτζάνι . Τέλος , θα πρέπει να συμπληρώσετε κάθε φλιτζάνι σε όλη τη διαδρομή . Με αυτόν τον τρόπο , θα είστε σε θέση να διατηρήσει τη γεύση του πράσινου τσαγιού .

Το τελικό βήμα για το πώς να πίνουν πράσινο τσάι είναι να απολαύσετε το πράσινο τσάι που έχετε κάνει . Μην προσθέτετε το γάλα , τη ζάχαρη , μέλι ή άλλα γλυκαντικά , ώστε να μπορείτε να πάρετε τα οφέλη του πράσινου τσαγιού τέλεια .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar