Jumat, 31 Januari 2014

apa manfaat daun sirih untuk daerah kewanitaan

apa manfaat daun sirih untuk daerah kewanitaan Рак сега е признат за един от най- смъртоносните болести в целия свят . В действителност , на втората водеща причина за смърт след сърдечно заболяване е заболяване на рак на шийката на матката .

В Индонезия , рак на шийката на матката е докладвано, че е 20-24 нови случаи всеки ден . Рак на шийката на матката или рак на шийката на матката е злокачествен тумор, който се развива в шийката на матката (цервикален ) .

Рак на продължителността на живота е открит и да се лекуват през първия етап, е 70-75 на сто , във втория етап е 60 на сто , в третия етап на живо 25 процента , а в етап очаква четирима пациенти , за да оцелее още по-трудно .

Лечение на рака е разделена на три начина, по които лъчева терапия , хирургия и химиотерапия . Странични ефекти на лечението на рак се променят , като се започне от косопад , замайване , гадене , намалена способност на защитните сили на организма до смърт .

Други странични ефекти от лечение на рак пробив начин за насърчаване на лечение с висока ефективност и минимални странични ефекти . Един от усилията си за развитие на билкови лекарства от растения, които съдържат противоракови съединения.

Е, едно от растенията , които има потенциал като противораково е червен бетел (Piper crocatum ) . От изследванията Abrams (2009 ) , известно е, че екстрактът от етанол от червено бетел листа могат да инхибират пролиферацията на раковите клетки на гърдата ( T47D ) .

Изхождайки от там , Dhian Grace Светия Purnama и колеги от Департамента по биохимия , Факултета по математика и природни науки , Bogor Аграрен университет ( IPB - MIPA ) се опитаха да се тества на съединението в червено бетел срещу рак на маточната шийка клетки ( Хела ) .

"Опитахме се да се сравни флавоноидни съединения (съединения вярвали, че потиска растежа на раковите клетки) , генерирани от екстракт от вода и етанол екстракт от червено бетел листа 30 процента , за да инхибира растежа на рака на маточната шийка клетки ", заяви ръководителят на изследването , Dhian , в писмено изявление до Okezone В сряда ( 12.18.2013 ) .

Изследванията , включени в творчеството на програмата Student ( ПКМ ) е 30 процента етанол екстракти от червено с добив бетел листа и общо флавоноидни нива по-голяма от екстракта на вода на червено бетел листа . Това е така, защото етанолът е в състояние да привлече повече биологична активност на съединения, съдържащи се в червеното бетел листа .

Въпреки това, броят на прогнозира молекулно тегло като флавоноиди в екстракти на повече вода от етанол екстракт 30 процента . Противоракова активност е най-голяма инхибиране намерени в 30% екстракт от етанол .

" Ние стигаме до извода , че най-добрите екстракти , които могат да инхибират растежа на раковите клетки е 30 процента етанол екстракт от червено бетел листа . Въпреки това все още трябва да се направи, за да се получи по-нататъшно пречистване на чисти съединения , които функционират като противораково червено бетел листа ", добави той.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar