Jumat, 31 Januari 2014

khasiat daun sirih merah untuk daerah kewanitaan

khasiat daun sirih merah untuk daerah kewanitaan Vēzis tagad ir atzīta par vienu no nāvējošām slimībām visā pasaulē . Patiesībā ,otrais galvenais nāves cēlonis pēc sirds slimība irslimība, dzemdes kakla vēzi.

Indonēzijā , dzemdes kakla vēzis ir ziņots par 20-24 jaunas lietas katru dienu . Dzemdes kakla vēzis vai dzemdes kakla vēzis ir ļaundabīgs audzējs, kas aug kakla ( kakla ) .

Dzīves ilgums vēzis tiek konstatēti un ārstēti vienā posmā ir 70-75 procenti , otrajā stadijā ir 60 procenti , trešajā posmā live 25 procentiem , un posmā četriem pacientiem gaidāms izdzīvot pat grūtāk .

Vēža ārstēšana ir sadalīta trīs veidi, staru terapija , ķirurģija , un ķīmijterapijas . Blakusparādības vēža ārstēšanu ir dažādi , sākot no matu izkrišana , reibonis , slikta dūša , samazināta spēja organisma aizsargspējas līdz nāvei .

Dažādas blakusparādības vēža ārstēšanas izrāvienu veids, lai veicinātu apstrādi ar augstu efektivitāti un minimālām blakusparādībām . Viens no tās centieniem attīstīt augu aizsardzības līdzekļus no augiem , kas satur pretvēža savienojumi .

Nu, viens no augiem, kas ir potenciāls, kā pretvēža ir sarkana beteles ( Piper crocatum ) . No pētījuma Abrams ( 2009) , ir zināms, kaetanola ekstraktu sarkanā beteles lapas var kavēt izplatīšanos krūts vēža šūnām ( T47D ) .

Izlido no turienes , Dhian Grace Holy Purnama un kolēģi no departaments bioķīmijas fakultātes Matemātikas un dabaszinātņu , Bogor Lauksaimniecības universitātes ( IPB - MIPA ) mēģināja pārbaudīt savienojumu ar sarkanu beteles pret dzemdes kakla vēža šūnām ( HeLa ) .

" Mēs mēģinājām salīdzināt flavonoīdu savienojumus ( savienojumi, domājams, kavēt vēža šūnu augšanu ), kas iegūti noūdens ekstraktu un ekstraktu etanolā sarkanā beteles lapas par 30 procentiem , lai kavētu augšanu dzemdes kakla vēža šūnas , " sacīja vadošais pētnieks , Dhian , rakstiskā paziņojumā, Okezone trešdiena ( 2013/12/18 ) .

Pētniecības programmā ietvertie Studentu kreativitātes ( PKM ), ir 30 procenti etanola ekstrakti sarkans ar beteles lapu ražu un kopējā flavonoīdu līmeņiem lielāks nekā ūdens ekstrakts sarkanās beteles lapas . Tas ir tāpēc, ka etanols spēj piesaistīt lielāku bioloģisko aktivitāti savienojumus ietverto sarkanā beteles lapas .

Tomērvairāki prognozēts molekulāro svaru , kā flavonoīdus izvilkumos vairāk ūdens nekā etanola ekstraktu 30 procentiem . Pretvēža aktivitāte ir vislielākā kavēšanu atrasti 30 procentiem etanola ekstraktu .

" Mēs secinām, ka labākais ekstrakti , kas var kavēt vēža šūnu augšanu , ir 30 procenti etanola ekstraktu sarkano beteles lapas . Tomēr vēl ir jādara , lai panāktu turpmāku attīrīšanu tīra savienojumi, kas darbojas kā pretvēža sarkanās beteles lapas , " viņš piebilda .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar