Rabu, 18 Desember 2013

cara memutihkan kulit ketiak dan selangkangan secara alami

cara memutihkan kulit ketiak dan selangkangan secara alami fdsdvProbleem osutusmusta kaenlaaluse ei ole tühine . Mustad kaenlaaluse võib oluliselt vähendadausaldust isegi kui see on salvestatudmuhvi .

Sest mõned inimesed , must kaenla valgendamine ravile salon on üsna kallis , nii et proovige erinevaid alternatiivseid võimalusi . Kahjuks ei ole kõik nii, sa tead, et see on ohutu , eriti nüüd, kui palju koore Abal Abal et tekitada ohtlikke kõrvalmõjusid nii ilu ja tervist.

Tegelikult , ravida ja valgendama tume kaenlaaluste saab teha erinevaid looduslikke materjale , naguviis järgmistest materjalidest:

Scrub sidrunid

Kasvatatavate puuviljade sidruni lihtne ja kiire vilja kandma. Vitamiini C sisaldus on kõrge ja on kasulikloomulik valgendada. Naha valgendamine efektiivsuse on tunnistatud ohutuks ning hoida naha värske .

Valgendama kaenla lihtsalt hõõruge kaenla sidruniga iga päev kasutada . Lisaks valgendamine, sidrun aitab ka koristada ülejäänud surnud naharakud ja muudab keha muutunud aromaatne.

kurkum nühkima

Kurkum iidsetest aegadest olnudsalajane ilutütred Indoneesias. Võimas valgendamine nahk , kurkum saab kasutada kanühkima tume kaenlaaluste .

Lihtsalt osta kurkumipulber ja rakendada kaenlaalustes ala . Lasta seista mõned hetked ja siis loputada . Tuleks teha iga päevlooduslik ravi, mis aitab ületada keha lõhn .

Jogurt ja sidrunimahl

Sega tavaline jogurt koos paar tilka laimimahla . Seejärel kohaldatakse võsa ja lase 10 minutit seista .

Loputa külma veega ja saad valgemad kaenlaalused kui teha regulaarselt igal nädalal.

kurk

Lisaks värskendav kurk nahk , see aitab ka eemaldada plekke nahal . Nüüd ületamiseks must kaenlaalustes siis maskerkan kurgi püree kaenlaalustes . Puhkus on 10-15 minutit, seejärel loputa sooja veega. Tee seda 2-3 korda nädalasrahuldav tulemus .

Scrub kartul

Lisaks kurgid , kartulid liiga võimas ületamiseks must laiknaha . Võite purustada kartulid ja seejärel rakendada sedamask kaenlaalustes . Teostage iga enne duši all , nii et tulemus on rahuldav.

Looduslikud materjalid on küll palju eeliseid. Kui kohaldatakse regulaarselt jõustab mingil määral. Ilus ei pruugi kallis , eks?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar