Rabu, 18 Desember 2013

manfaat buah naga isi putih

manfaat buah naga isi putih cvвъпреки че растението е вече лесно да се намери , namuk не много хора , които разбират в дълбочина свойства , скрити зад плода дракон.

Формата е различна от други плодове , за да се подчертае характеристики на пълните ползи от този плод . По време на неговото развитие , наличието на драконов плод също така често врязани различни други роли.

Древна китайска общество счита, драконов плод е повече от просто плодове с разнообразни ползи. Плодове с кожа, която прилича на големи змии скали често е спътник на две статуи на приноси олтарна маса . На всеки Лунната Нова Година тържества този плод е представена също и стана един от необходимото представяне , защото се вярва , за да донесе късмет.

И все пак в родния си Мексико , драконов плод , който е считан за един око . Само когато доведени до Виетнам , драконов плод растение започва да се отглежда широко , преди накрая да се развива в Югоизточна Азия страната.

Във Виетнам драконов плод често се нарича Thanh Long или умен дракон докато китайците наричат ​​Feuy Long Kwa . В райони на Мексико , драконов плод идва с титлата питайя .

Dragon самия плод има светъл цвят на кожата , кожата не е гладка, но покрита с люспи , които приличаха на голяма змия или змей. Съдържанието на плода е бяло, червено или лилаво , леко осеяна с черни семена . Texture него като босилек вкус на киви .

Агенция изследвания в селското стопанство на Република Индонезия заяви , че плодът дракон може да намали холестерола , балансира кръвната захар , бъбречната функция и укрепва костите и подобрява работата на мозъка. На фитохимични вещества в тези плодове могат да намалят риска от рак.

Dragon плодове също е много добър за кръвоносната система. Плодът е много ефективен при намаляване на емоционален стрес и неутрализира токсини в кръвта . Dragon плод съдържа 80 процента вода , витамин С , фибри, калций, желязо, фосфор и са полезни за преодоляване на високо кръвно налягане.

Съдържанието както и плодове дракон достига 0.7-0.9 грама всеки грам е също много полезен в храносмилателната система и намалява нивата на холестерола . Ако искате да избегнете различните заболявания , няма нищо лошо , ако ядете по- драконов плод от сега

Tidak ada komentar:

Posting Komentar