Sabtu, 01 Februari 2014

manfaat beras merah pecah kulit

manfaat beras merah pecah kulit Durant aquest temps , el poble indonesi només consumeixen arròs blanc , de manera que tendeixen a no voler provar amb un altre tipus d'arròs . A més d'arròs blanc , arròs integral es converteix alguns que tenen enormes beneficis per al cos humà . En la investigació duta a terme per la Conferència Anual de Biologia Experimental ( 24 d'abril a 28 ) Anaheim Califòrnia, com . Diuen que hi ha dos tipus d'arròs que pot reduir la pressió arterial i el risc d'atac al cor són : arròs integral i l'arròs blanquejat mitjà arròs . Des Riet també porta a la conclusió , que l'arròs integral beneficiós és molt millor que l'arròs blanc, per protegir el cos de les malalties i l'aterosclerosi ( artèries pengerasaan ) i trkanan arterial alta .

Un investigador anomenat Saturo Eguchi i els seus companys van dir que la investigació ha assenyalat que corren cosa anomenada Substància Antiontensin substància II en l'arròs integral . Aquesta substància és capaç de superar la malaltia de l'aterosclerosi i la hipertensió arterial . Substàncies Antiontensin contingudes en les capes desenganxar quan l'arròs és l'arròs integral es converteix en arròs blanc. Així que el revestiment no es desprèn , mentre que la mòlta de l'arròs ha d'utilitzar les eines tradicionals com l'usat pel poble japonès .

Fins i tot l'arròs integral té un contingut nutricional molt millor que l'arròs blanc. A més Antiontensin , arròs integral conté vitamina . Al bol d'arròs integral conté 3,5 grams de fibra , mentre que l'arròs blanc només conté menys d'1 gram .

Eficàcia d'arròs vermell , a més de prevenir els vasos sanguinis pengerasaan i la pressió arterial alta , també pot millorar el desenvolupament del cervell i disminuir el colesterol a la sang . L'arròs integral és molt bo per als nadons, ja que conté Tamin ( vitamina B1 ) , que pot prevenir el beri-beri en els nadons . De fet , conté ferro -hi massa alt , poden ajudar els nens d'entre 6 mesos i per sobre de la ingesta de ferro de la llet materna ja no és suficient per satisfer les necessitats del cos .

Bé, qui vol evitar la malaltia enduriment de les artèries i la pressió arterial alta són molts -molts estan menjant arròs integral .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar