Kamis, 01 Mei 2014

benefits of coconut oil and lemon for hair

benefits of coconut oil and lemon for hair В ароматерапията Lemon етерично масло има широк спектър от изключителна използваемост. Lemon внушава образ на свежест и чистота и слънце и лимонада.

Изследване, проведено от Жан Valnet , MD, показа, че етеричните масла се изпаряват Lemo , че може да убие менингококови бактерии ( менингококи ) за 15 минути, коремен тиф бактерии за един час , стафилококус ауреус в два часа и микробите , които причиняват възпаление на белите дробове (пневмония ) в рамките на три часа.

Дори разтвор на 0,2% етерично масло от лимон може да убие дифтерия бактерии в 20 минути и изключване на TB бактерии. Този антисептични свойства ще продължи в продължение на двадесет дни. Тази черта е в състояние да унищожи микробите във въздуха в стаята в болницата , квартири и училища чака. Това е особено ефективно да неутрализира неприятни миризми на тялото на пациент, страдащ от рак .

Етерични масла от лимон етерично масло с високи вибрации, сравними с писклив съдийски сигнал . Сандалово дърво дървета, в сравнение , бръмчене като пчели , които заекват . Етерични масла с високи вибрации окуражаващи , особено за някой, който може да се чувстват психологически kelelaham .

Lemon дава усещане за топлина и забавно да интелектуалец. Въпреки, че този лимон етерично масло както физически, така и психически , това масло стимулира много мисли , подобряване на концентрацията и способността за запомняне .

Brain изследвания, свързани с ефектите на парфюм установи, че етерично масло от лимон позволи особено на хипокампуса . Университетски изследователи в Япония са установили, че някои аромати в офис среда , който се разпространява драматично подобрена умствена точност и концентрация.

Етерични масла от лимон разпространение произвежда 54 процента по-малко грешки . Когато миризмата разсеяна по време на тестването , оценка увеличава до 50 на сто . В друго проучване на лимон етерично масло показа, че тези вещества имат антидепресанти ефекти.

Едно проучване Мие University през 1995 г. установи, че цитрусовите аромати повишават имунитета, да се отпуснете , и намалява депресията. Етерично масло от лимон е имунен стимулант. Това вещество увеличава белите кръвни клетки , подобрява микроциркулацията и антисептични вещества .

Lemon етерично масло се състои от 68 процента г - лимонен , който е мощен антиоксидант. Lemon има ORAC ( Oxygen Radical капацитет за абсорбиране / Oxygen Radical капацитет за абсорбиране ) е приблизително 6619 ( TE / L). Единична ТЕ / L , се изразява в тролокс микромола на литър . D - лимонен широко изследван за неговата способност за борба с растежа на тумора в над 50 клинични проучвания benefits of yellow lemon.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar