Senin, 26 Mei 2014

cara mengecilkan betis ampuh

Onvasikka , joka on liian suuriongelma joillekin ihmisille , erityisesti naisille. Vuoksi ottaasuuren vasikan järkevää pecaya naisen itsensä pienentyä jalkansa näyttääjalkapalloilija .

Oikeastaan ​​on olemassa useita etuja , joilla on suuri vasikka . Yleensä iso vasikat näyttää enemmän valkoista , koska se on usein katettu kun teet harrasteita . Valkoisen lisäksi , iso vasikoiden liian vahva tukemaanpainon . Kuitenkin , koska se on liian suuri , yleensä raskas ja vaikea löytäätapa suunnitella farkut, jotka sopivat .

Syy vasikat näyttävät hienoilta voidaan aiheuttama ylimääräinen rasva talletuksia tai suuria lihaksia . Voit voittaa tämän , sinun pitäisi olla ahkera liikunta jotta polttaa rasvaavasikka alueella . Lisäksi liikunta , on olemassa joitakin asioita, joita sinun pitäisi välttää , jotta vasikat eivät kasva suuria . Tässä muutamia vinkkejä, joita voit tehdä kutistua vasikoiden luonnollisesti ja turvallisesti .

Vältä Maksut ylimäärin Heel
Antamalla kohtuutonta taakkaakorkokengät, tietysti voi tehdä sinustasuuri vasikka . Tulisi aina tasapainottaakehon painopisteen koko ainoa ja jalka kävellessä .

Pilates ja jooga
Tekemällä Pilates liike, joka liittyy vahvistaminen ja venyttele flex ja laajentaa lihaksia mikä tarjoaasuuremman ryhti . Jotenmuoto jalka näyttää enemmän tasolla ja kokovasikan olevan ihanteellinen . Vaikka jooga voi antaavaikutustarennompaa, parantaa verenkiertoalihaksia ja auttaa säännöllisyys , jolloin se on helpompi saada pieni vasikka .

Jäljentää sydän käyttää
Painottaen kevyt liikunta , kuten lenkkeily ja priorisointi sietokykyä voi kutistua vasikka uida tehokkaasti . Mutta välttää painella tai Sprint ja muut urheilulajit vaativat voimaa ja nopeutta jalkatyö .

Suorita Nilkka Movement Circle
Temppu istua tuolilla , nosta toinen jalka vaihteen jälkeennilkka ( nilkka ) myötäpäivään 6 kertaa . Toistaliikettävastapäivään . Tee sama liike, vuorotellen vasemmalle ja oikea jalka .

Doing Liikunta Calf Press
Käytä soleus paina työkalu tehdä vasikat näyttää vakaampi . Temppu istua hallituksessa ovat käytettävissä , asetavälilehti ylhäältä reiteen tyynyjä . Kun kuorma on säädetty , nostasäilyttäen laakerit nostamallakantapää .

Käyttäminenellipsilaite
Tämä työkalu voit tehdä vaihtoehtoisia korvaajana kävelyyn . Välineitä käytetään tuottaaliikettä , kuten kävely on hyvä suurimmaksi osaksi quadriseps juna, joka on joukko lihasten polven yläpuolelle . Tulokset pohkeet mukaan pienentyä mitä haluat .

cara mengecilkan betis ampuh Miten laihtua myös kokonaisuutena pitäisi tehdä, joskasa rasvaa paitsivasikka yksin. Lisäksi jos on vielä rasvaavatsan alueella , käsivarret , reidet ja muut ruumiinosat , jotka voivat huonontaamakua yksinkertaisesti uskoa itseesi . Onnea !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar