Kamis, 01 Mei 2014

cara menarik berat badan untuk golongan darah a

cara menarik berat badan untuk golongan darah a Kako izgubiti težinu na temelju krvne grupe je jedan od načina da biste dobili idealnu tjelesnu težinu na dijeti . Izgubiti težinu krvne prehrani je pružiti maksimalne rezultate .

Zapravo krvna prehrana je bila kontroverzna , mnogi koji se slažu ili obrnuto . Budući da je ljudsko tijelo je vrlo složen i brojni faktori koji uzrokuju debljanje može ići gore ili dolje . Ali , ako ste zaintrigirao krvne grupe prehrani , onda slušaj što puni pregled ispod .

Zašto je krvna grupa dijeta je vjerovao da pomogne mršaviti ?

Kao knjige pisane Peter J. D'Adamo , nd, pod nazivom " pravo jesti za vaš tip :Dijeta rješenje za individualizirani Ostati zdrava , žive duže i postizanje idealne težine " da određene namirnice mogu imati izbornik dobro u grupama i može biti prilično utjecajan nije dobro u bilo koje druge vrste krvi . To se događa jer jekrv uvelike utječe na probavni sustav i izmjenu tvari u organizmu . By znajući pravu hranu na temelju krvne grupe programa prehrane tako da možete postati uspješniji .

Evo nekoliko smjernica na temelju krvne grupe prehrani kao što je citirano iz vemale.com .

Kako izgubiti težinu krvne grupe A
Izbornik hrana koja se može konzumirati krvne grupesu protein povrća , kao što su soja , cjelovite žitarice i povrće organski Perbanyak potrošnja . Odaberite lagan sport kaozdrav način također može pokrenuti metabolički sustav tijela .

Kako mršaviti krvna grupa B
Za tip B krvne grupe , odgovara izbornik hrane je nemasnog mlijeka i mesa , to je bolje izbjeći pšenicu, slad , kukuruz i leću . Kao i za atletiku , krvna grupa B trebao pokrenuti prilično atletski i ne pretežak .

Kako mršaviti Blood Type O
Krvna grupa O može konzumirati izbornik hrane , kao što su nemasno meso , perad i ribu . I savjetovao ograničiti unos sezama , kruh, orasi i odgovarajući teških treninga , kao što je dizanje utega .

Kako izgubiti težinu krvna grupa AB
Zadnja za krvne grupe AB trebaju izbjegavati izbornika hrane piletina, govedina , svinjetina i skloniji izbornika plodovima mora , znam , i mlijeko za AB krvne grupe obično ima osjetljiv probavni trakt . Dok atletski stane jeumirujuće vježbe , kao što su joga i meditacija .

To nije sve dijeta programi mogu uklopiti u sve , neki uspješno neki ne . Treba imati na umu je liizbornik hranu u veće tijelo od aktivnosti radimo ,tijelo fiksne energetske prednosti . To je rezultiralo tjelesne težine ostao je nepromijenjen , pa čak i biti u stanju voziti . Zabavite se !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar