Sabtu, 03 Mei 2014

cara mengecilkan perut tanpa olahraga dan diet

cara mengecilkan perut tanpa olahraga dan diet Kako smanjiti trbuh bez vježbe možete učiniti na način da se izbjegne određene namirnice koje mogu uzrokovati povećan trbuh rastegnut i određene namirnice koje se mogu nositi s proširenih želudac .

Kao i gubitka težine , biti u mogućnosti da biste dobili idealnu tanak trbuh ne zahtijevaju vremena, truda i strpljenja . No, na taj male promjene u prehrani , onda možete napraviti velike promjene , tako da želudac izgleda mršavije i mršavije . Jedva čekam da ga isprobati ? Idi vidi pregled u cijelosti u nastavku .

Ukoliko hrane koja se konzumira
Potrošnja zdrave hrane
Dijeta ne znači da ne jede uopće , samo trebate jesti 5-6 puta , ali u malim porcijama . Po ne jede i gladovati da će akumulirati više masnog tkiva i brže . Osim toga , ako se ne jede uopće , tada metabolizam tijela može biti poremećen . Da biste ubrzali metabolizam tijela , trebate konzumirati zdravu hranu bogatu proteinima , dobre masti i složenih ugljikohidrata .

Za vaš unos proteina može uključiti mahunarke poput graška, soje , badema , lješnjaka i oraha, također su izvori životinjskih proteina , kao što su mlijeko ili niske masnoće jogurt , piletina, jaja , i nemasno meso , i bogat izvor proteina koji je ujedno i zdrave masti kao što je riba .

Što se tiče izvor zdravih masti , možete ga dobiti iz maslinovog ulja , laneno ulje , suncokretovo ulje , i avokada .

Za izvor ugljikohidrata , potrošnje prehrani kao što su smeđa riža , cjelovitih žitarica ili voća , kao što su grožđe, jagode , jabuke, i zeleno povrće poput špinata , i drugi .

Odaberite zdrave napitke
Zdrave pića kao što su jogurt pića, voćni sokovi , sokovi od povrća i nemasnog mlijeka . Budući da postoji nekoliko pića koja sadrže dovoljno visoke kalorija kao što su bezalkoholna pića, sirupa , ili alkohola može napravititrbuh više rastegnut .

Pijenje mineralne vode dovoljna
Voda u tijelu služi da olakša probavni sustav i izmjenu tvari , kao i olakšavanje bolju apsorpciju hranjivih tvari . Stoga je dovoljno za tijelo je mineralna voda je vrlo važno konzumirati osam čaša mineralne vode dnevno .

Hrana treba izbjegavati
Sirova hrana i velike porcije
Sirovu hranu i hranu s velikog dijela svog probavnog trakta može proširiti uz dodatni volumen . Hranjive tvari dobivene od pola šalice kuhane mrkve jednak jednu šalicu sirove mrkve . Stoga ,konzumiranje povrća koje su kuhane zadovoljiti prehrambene potrebe .

Namirnice bogate natrijem
Obično natrija ili soli ilizačina često naći u prerađene hrane . Natrij ima svojstva koja mogu privući vodu . Izbjegavajte konzumiranje natrija viša od uobičajene količine , kao što se može učiniti ako se uštedjeti više tekućine može dovesti do osjećaja letargije , tijelo izgleda više otečena i prekomjerna težina vode .

žvakaća guma
Ispada da ječesta žvakaća guma može napraviti proširenih trbuh . To je zbog toga štopuno progutao zrak i zapeo u probavnom traktu kao rezultat žvakaće gume . Zarobljeni zrak može uzrokovati pritisak i nadutosti biti velik .

Izbjegavajte nezdravu hranu
Fast food , čokolada i grickalice poput čipsa i slično nemaju hranjivu vrijednost na sve . No, izbjegavajte ove namirnice , jer to može učiniti vaš želudac više proširio . Prebacite se konzumirati više hranjiv hranu za tijelo .

Odmah radi promjene načina života kako bi se izbjegle neke od dijeta može dovesti do sve proširenih želudac i zamijeniti ga s nekim prehrani iznad preporučene . Sretno !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar