Jumat, 02 Mei 2014

benefits of lemon water cold

benefits of lemon water cold Mnogi zdravstveni stručnjaci savjetuju piti toplu vodu s limunovim sokom ubrzo nakon buđenja . Iako je okus kiselog , limun je voćehrana koja su alkalna , koji se održava pH ravnotežu u tijelu kako bi se čuvati i štititi zdravlje raznih bolesti . Ovo je neki drugi razlog zašto vam se savjetuje da piju toplu vode limun u jutro .

1 . Tonik za jetru
Praktikanti hranu kombinirajući , rekao Erikar Lebang , vode sa sokom od limuna u jutro je jako dobra za održavanje zdravlja jetre . Nakon noći rada za filtriranje toksina u tijelu od nezdrave hrane ,jetra treba tonik zadržati svoju funkciju . Jutro je najbolje vrijeme da se ' darove ' na jetru , ali pazite da ne jedete ništa 20 minuta prije ili nakon što ste popili .

2 . Zamjena tekućine elektrolita
Noću ,tijelo je dehidrirano za oko 6-7 sata . To je razlog zašto smo često osjećaju lijena kad se probudite ujutro . Pitka voda sama po sebi nije dovoljno , morate ga zamijeniti s tekućim elektrolitom . Umjesto da se pije u bocama pića koja sadrže elektrolite , će biti zdraviji ako ih jedete iz prirodnih izvora . Stručnjaci prehrana i zdrav način života dr. . Phaidon L. Thoruan kažu , sok od limuna daje učinak kao ' Electric ' za tijelo . Provjeritetijelo postaju svježe i više ne spava nakon buđenja .

3 . Poboljšati izdržljivost tijela
Agrumi , uključujući i limuna njegov visok sadržaj vitamina C i igra važnu ulogu u održavanju imunološki sustav . Limun sadrži antimikrobnih lijekova udaljiti i od napada virusa koji uzrokuje prehlade i gripe . Osim askorbinske kiseline koja se nalazi u vodi također pomaže limuna apsorpcija željeza je povećati izdržljivost .

4 . Održavati zdravu probavu
Pektin ,vrsta topivih vlakana naći u limun pomaže smanjiti glad i učinitiželudac duže osjetite sitost . Vlakna u limun i održavati zdravlje probavnog uzimajući osloboditi od tvari , kao iostatak hrane nije korisno za tijelo kroz blato .

5 . Proizvodnje energije
Nema više potrebe da konzumiraju energetska pića u posudama koje sadrže umjetne zaslađivače, umjetne arome i konzervanse . Postojimogućnost da je prirodnije i zdravije kako bi vaš re -powered, tj. s limunovim sokom . Limun vode pomaže hidrata i cirkulaciju kisika u tijelu , tako da se osjećate više osvježava i energijom .

6 . Ubrzavanje metabolizma
Kako je ranije opisano ,limuna pomaže detoksikaciju jetre iizdaci od tih toksina i ubrzati sagorijevanje masti u isto vrijeme . Metabolizam tijela da se spali kalorija i masnoća , čak se povećao za čak 33 posto benefits of lemon detox drink.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar