Selasa, 13 Mei 2014

benefits of honey garlic and apple cider vinegar

benefits of honey garlic and apple cider vinegar Zelený čaj alebo zelený čaj , sa stal jedným z najznámejších nápoje spotrebovanej všetkých vekových kategórií . Mám zdravotné a kozmetické výhody , ktoré sa osvedčili , donedávna oporou v nápoji denne .

Výhody zeleného čaju v kombinácii s medom , ako sa máš ?

Zelený čaj v zmesi s medom namiesto užitočnosť vedieť viac. Navyše , nemusíte pridávať cukor a prírodné sladkosť medu .

Ako bolo uvedené Boldsky.com , ak je to prínos zeleného čaju zmiešaný s medom .

Zlepšenie funkcie mozgu

Nielen osviežujúci kurz , zelený čaj môže tiež zlepšiť funkciu mozgu . Prítomnosť nízke kofeínu v zelenom čaji , aby ste zostali dlhšie čerstvé . Okrem toho , s prídavkom medu v ňom bude zlepšenie funkcie mozgu . Ako pomôcť lepšie sústredenie , rovnako ako udržať vašu náladu .

spaľovať tuk

Väčšina ľudí chce jesť alebo piť dobre chutia , ale zároveň spaľovať tuk . Možno je to pravda ? Dobrou správou je , že je to možné . Ak máte variť zelený čaj a pridať med v ňom a konzumovať pravidelne , potom kombinácia účinne spaľovať kalórie v tele tak , že telesný tuk je znížený .

prevencia rakoviny

Blend je do nápoja bohaté na antioxidanty , ktoré môžu zlepšiť bunky v tele a bráni onkologickom oddelení .

zdravé zuby

K dispozícii katechíny v zelenom čaji , keď v kombinácii s medom môže tiež zabrániť tvorbe zubného plaku a zlých baktérií v ústnej dutine . To je dôvod , prečo vaše zuby zdravšie a silnejšie .

Zdravé kosti

Sa nedá vyhnúť hrozba osteoporózy . Ak nie ste človek , ktorý má rád mliečne výrobky , potom môžete konzumovať zelený čaj so zmesou medu , aby sa zabránilo osteoporóza narušiť vaše zdravie .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar