Senin, 17 Februari 2014

cara cara memakai kerudung segi empat modern

cara cara memakai kerudung segi empat modern Hogyan vegyek hidzsáb modern téglalap az egyik módja annak , hogy viselje a hidzsáb is kedvelt . Mivel a modern hidzsáb dikreasikan ez megfelel az ízlésének és igényeinek . A legtöbb ember inkább Pashmina hidzsáb , mert már így könnyebb alkotásait. De azt is tudja, hogy nem kevesebb, divatos alkotások egy téglalap alakú hidzsáb .

Hogyan vegyek hidzsáb szempontjából a következő négy felhasználási színe rózsaszín , így úgy néz ki, lányos , és sok nő , akik szeretik ezt a színt . A szín rózsaszín , akkor inkább nőies és édes. Az érdekelt, hogy próbálja ki ? Nézze meg a felülvizsgálat alatt , mivel idézett vemale.com .

Mielőtt elkezdené fel kell készülni a kedvenc négyszögletes hidzsáb , a belső fátyol , hidzsáb csap és fülbevaló tartozékként hozzá egy szép benyomást . Nézd meg a következő bemutató .

Lagkah első használat belső hidzsáb fejkendő megfelelnek a színét a téglalap . Akkor az egyik oldalon a végén a sálat , és helyezze a fejét , egyik vége közelebb a füléhez . Párok kissé ferde vagy átlós helyzetben a fentiek szerint.

A második lépés , tűzött tűs hogy ne shift és nézd szalonképes szögben közel a füléhez. A harmadik lépés , hogy hosszú kinyújtott kezét , ragadd meg az alsó sarokban , és húzza a hátán a fejét, hogy a jobb fülét , hogy állítsa le az állát, és jobb arcát .

A negyedik lépés , tűzött a pin a részeket , amelyek felhívták a jobb fül a fentiek szerint. Az ötödik lépés , emelje fel a többi fátyol , amely még magában foglalja vissza a feje fölött , mint egy csuklya .

Viselésével a hidzsáb mint a bemutató fölött , természetesen növeli az értelemben , hogy egyszerűen hinni magadban . Akkor meg olyan különleges és bájos. Úgy néz ki, friss, vonzó rózsaszín domináns , nem nehéz, és továbbra is a kreatív ellenére egy téglalap alakú hidzsáb .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar