Jumat, 28 Februari 2014

cara memakai jilbab bujur sangkar

cara memakai jilbab bujur sangkar Kuidas kanda pashmina hijabia järgmise välja ilus, kuid siiski bersyariat . Lihtne samme, saate kindlasti jälgida selle juhendaja hijabia sujuvalt . Kui te olete tüdinenud hijabia - loori , et te kannate selle aja jooksul , võib proovida kasutada hijabia pashmina uue loominguga , mis vaadatakse läbi artikli alla .

Seljas hijabia on mitte ainult järgima suundumust mood , vaid peab põhinema juhendamisel Islam et iga moslemi naine peaks kinni oma genitaalid ühe hijabia . Koos arengut moe trend , paljud on nüüd Moslem võib sulgeda genitaale , kuid siiski bersyariat seega sobib kasutamiseks moslemi naised.

Kasutades Sifonki pashmina hijabianaine terliaht rohkem graatsiline ja võluv . Tõestinaine näeb ilusam kuipärl , kui nad sulgeda genitaale hijabia . Huvitatud seda proovida kohe ? Mine vaata juhendaja alla

Esimene samm , mida saab kandapashmina hijabia Sifonki positsioon , paremal pool on lühem kui vasakul küljel. Kekdua sammuna tõmba õigus end oma Sifonki Pashmina rätik suunas vasakul pool pead. Selleks, et olla tugev ja ei suunata positsiooni , saab embed servade abilpin .

Kolmanda sammuna tõmba otsad sisemine loori Sifonki pashmina enam ees rinnus nagu näha pildil mudeleid. Seejärel tõstke ülespoole . Neljas samm , tõmbaots sall pashmina enam enne saatepealaele . Pärast trimmi ja veendugetip jõuavad vasakul oma peaga.

Viimasena, selleks , et sa ei jää pashmina hijabia või räpane kuituul , siis saab embedpool Pashmina prossi korraga , et suurendada oma välimust.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar