Kamis, 06 Februari 2014

cara menurunkan berat badan yang cepat dan sehat

cara menurunkan berat badan yang cepat dan sehat Hva gjør du for å gå ned i vekt ? Hvis svaret kosthold, mosjon , slutte snacking , eller spise masse grønnsaker og frukt som gjør faktisk vanlig. Fordi, du vet det er en latterlig måte å miste vekt .

Faktisk , i stedet for å miste vekt , hvor latterlig det faktisk kan være skadelig . Hva er det ? Vel , her er fem måter å gå ned i vekt er latterlig og med farlig for helsen som rapportert av Times of India , fredag ​​( 01/31/2014 ) :

En . Bendelorm Diet
I denne dietten , vil du spise bevisst bendelorm slik at ormer kan absorbere karbohydrat eller andre næringsstoffer som anses overdreven . Faktisk kan bendelorm som lever i kroppen legge millioner av egg som kunne føre til tap av næringsstoffer og vitaminer , spesielt vitamin B12 i kroppen.

2 . Plast innpakning kroppen
Denne prosedyren innebærer urte stoffer dyppet i plastfolie og kan frigjøre store mengder svette . Målet er å avgifte kroppen som kan hjelpe deg å miste vekt . Du bør imidlertid være klar over tap av overflødig væske .

I tillegg må du huske på at en av de viktigste ingrediensene i denne prosedyren er skadelig polyvinylklorid skadelig for forbrukerne . Tross alt , er ikke kjent for sikker på om plasten brytes det virkelig vil gå ned i vekt eller bare holde vanninnholdet i kroppen alene . Denne prosedyren er ikke trygt for folk som har diabetes , høyt blodtrykk , eller er gravide .

Tre . Fiberbaserte slankeprodukter
Produkter som disse påstandene kan absorbere væsker som gjør magen ser hoven som dermed kan undertrykke sult . Men noen av mulighetene for sammensetning av produkter som for eksempel guargummi , som kan forårsake alvorlige blokkeringer i magen eller spiserøret. I tillegg til stivelse absorberende materiale at det kan forårsake kvalme, oppkast, diaré, abdominal smerte og .

4 . slanking krem
Det er en hudkrem som hevdes å være den viktigste løsningen for å gå ned i vekt . Imidlertid medisinsk det ikke er noen vitenskapelig bevis om bruken av denne krem. Resultatet er det maksimale som gjør huden stram og glatt , og redusere forekomsten av cellulitter . I stedet for å kaste bort en masse penger til å kjøpe disse kremene , bedre gjøre cardio og styrketrening for å komme i form og ideelle kroppen .

5 . Ab- beltet
Peramping sauna remelementet selges vanligvis i form av en bærbar . Med lokke av en elektrisk strøm , er enheten spådd å kaste fett i buken . Faktisk bare konseptet med et verktøy som svaie , ville være svært vanskelig å bli kvitt magen fett , men med masse mosjon .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar