Jumat, 28 Februari 2014

manfaat lidah buaya untuk muka

manfaat lidah buaya untuk muka Има повече от 200 вида алое вера растения, но само пет от които имат ползи за красота , които Aloe Barbadensis Miller , Aloe perryi Baker , Aloe Ferox , Алое Арборесценс и Aloe Saponaria .

Толкова много ползи , които познавате.

сок
Всеки ден , усърдни пиене половин чаша сок от алое вера , за да изглежда кожата чиста и да се подобри качеството на кожата . Алое вера може да обогати строителите за доставяне на материал за производство и подобряване на здравето на кожата . Нашата кожа естествено се ремонтира на всеки 21 до 28 дни. Формиране на хранителни вещества , които се съдържат алое вера може да се използва от кожата ни срещу вредни за кожата.

Маски за лице
Ph , съдържащи се в алое вера може да възстанови баланса на кожата, докато почистване на кожата се оцветява . Избягвайте употребата на Алое Вера природен маска . Подгответе една супена лъжица кал маска , 1 супена лъжица сок от алое , 1 супена лъжица брашно, леска , 1 капка етерично масло от чаено дърво , 1 капка етерично масло от лавандула и 1 капка етерично масло от мента . Комбинирайте всички съставки , нанесете върху лицето и оставете за ± 15 минути. Изплакнете с топла вода , след това се пръска студена вода. Rutinlah това лечение в продължение на 2 седмици.

маска за коса
Алое вера съдържа протеин Glyco много добре за косата и да я направи пищна и красива. Номерът , обелете растението алое вера и след това разтривайте месото в кожата на главата и косата .

Ранени Skin
Смразяващ ефект на желе от алое вера може да бъде на първа помощ , когато сме страда от изгаряния или попарена . Може да се използва за болки в кожата се дължи на прекомерно слънце. Просто поставете месото на алое вера върху увредената зона. Студът произведени от алое вера ще помогне на процеса на оздравяване.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar