Rabu, 19 Februari 2014

harga obat jerawat manjur

harga obat jerawat manjur Lice je čist , bez akni . Ali, u stvari ne postoji pojava akni ožiljaka koje čine bejzbolmaksimalno ! Ipak ,bivši se može vidjeti na licu i ometati izvedbu . Evo kako ćete brzo dobiti osloboditi od acne ožiljaka .

1 . Ice Cube
Utrljajte kocke leda na područjima koja imaju ožiljke od akni . Piling za 15 minuta i to tri do četiri puta dnevno . Ice ima smirujući učinak i pomaže u prevladavanju kože pad upalu i ubrzavaju cijeljenje akni .

2.Baking soda
Osim rada napraviti tortu , prašak za pecivo i može se riješiti akni prištića na licu . Pomiješajte sode bikarbone u vodu za tijesto , a zatim nanesite na prištić ožiljak . Pričekajte 10-15 minuta zatim isperite toplom vodom .

Red 3.Bawang
Ljutika moćni izbaci tvrdoglava ožiljke od akni . Naribati luk i utrljajte na acne ožiljaka .

4 . Tea otpada
Ne bacajte koriste čaj talogom ste koristili ! Čaj dregs još uvijek ima prednost od uklanjanja ožiljke od akni . To je lako , samo trljati pulpa na acne ožiljaka .

5.Bengkuang
Jicama korisna uljepšati lice i dobili osloboditi od acne ožiljaka unakaziti . Ribani yam i zalijepite na acne ožiljaka . Ostavite da odstoji 10-15 minuta isperite čistom vodom putem . Da li ovaj tretman prije odlaska na spavanje svaki dan .

6 . krastavac
Osim toga da se smiruje upale kože , krastavac i ubrzati proces ozdravljenja . Kriške krastavca zatim staviti na koži koji imaju ožiljke od akni za 20-30 minuta .

7 . Bjelanjak i med
Ta dva sastojka napraviti moćan glatka i zategnuta lica . Kombinirajte bjelanjak i med i nanesite na prištić ožiljak biti uklonjena .

Materijal iznad prirodne , naravno, jer to je vrlo sigurno i jednostavno pronaći u vašoj kuhinji . Sretno .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar