Sabtu, 19 April 2014

benefits of green tea for your hair

benefits of green tea for your hair Er zijn verschillende voordelen van groene thee voor haar als je weet hoe het gebruik van groene thee te maken. Groene thee bevat veel stoffen die gunstig zijn voor ons lichaam , met inbegrip van onze haren zijn . U kunt gezond haar te hebben en het voorkomen van haaruitval door het consumeren van groene thee regelmatig . Er zijn veel studies die aantonen dat groene thee heeft grote invloed op je haar geweest . De resultaten van de onderzoeken zijn goed bekend , waardoor meer mensen geïnteresseerd in het gebruik van groene thee . De volgende zijn enkele van de voordelen van groene thee voor haar.

Stimuleren haargroei
Een van de meest populaire voordelen van groene thee voor haar is om haargroei te stimuleren . Groene thee bevat EGCG ( epigallocatechinegallaat ) , dat wil zeggen een krachtige antioxidant die verschillende voordelen voor je lichaam , met inbegrip van haaruitval voorkomen en de haargroei stimuleren heeft . Een studie in is uitgevoerd in Japan aan te tonen dat EGCG in staat is om de haargroei te stimuleren vinden . Het resultaat was haarzakjes behandeld met ECGC vertoonden rek en groei in vergelijking met controlekweken . Een tinctuur van groene thee met 10 procent van EGCG had bewezen effectief in het stimuleren van haargroei te zijn . Groene thee tinctuur is verkrijgbaar in diverse reformwinkels of online winkels .

Verzacht Roos en Psoriasis
Andere voordelen van groene thee voor haar je kunt krijgen zijn rustgevend roos en psoriasis . U kunt een shampoo met groene thee te gebruiken bij het wassen van je haar. Anders kunt u groene thee te gebruiken om je haar te spoelen nadat je je haar hebt gewassen met een shampoo . De groene thee toepassing zal u helpen irritatie van de hoofdhuid te verminderen . Bij het selecteren van een shampoo met groene thee , kun je beter aandachtig het etiket . Kijk voor een shampoo waar groene thee wordt geschreven op de top van de lijst van ingrediënten . Ook moet men dat schadelijke stoffen zoals parabenen of natriumlaurylsulfaat bevat selecteren . Deze stoffen zijn verantwoordelijk voor irritatie van de hoofdhuid .

Versterk uw Hair
U kunt ook genieten van de andere voordelen van groene thee voor haar, zoals het versterken van uw haar. Groene thee bevat panthenol , vitamine C en vitamine E. Deze stoffen worden meestal gebruikt als ingrediënten in conditioner . Panthenol dat is een provitamine is effectief in het versterken of verzachten van je haar en het voorkomen van uw haar van gespleten haarpunten . Vitamine E is effectief herstelt beschadigd of droog haar . Ondertussen , vitamine C is effectief in het beschermen van het haar tegen UV -straling . Daarom moet je altijd een haar product met groene thee- extract of EGCG selecteren .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar