Senin, 21 April 2014

benefits of pineapple orange juice

benefits of pineapple orange juice Die zei dat het een vijand ananas vrouw ? Hoewel niet te veel moet worden geconsumeerd tijdens de zwangerschap en bij jonge , tropisch fruit deze was rijk aan voeding en gezond weet je.

Ananas aangevuld met vitamine A , vitamine C , calcium , fosfor en kalium . Ananas is ook rijk aan vezels zo goed voor het dieet en helpen verminderen cholesterol in het lichaam .

Er zijn verschillende voordelen die u kunt ophalen bij het eten van ananas , als volgt :

Het voorkomen van hoesten en koorts als gevolg van griep

Omdat vitamine C is hoog genoeg , ananas kunnen helpen bij de bestrijding van het virus dat de griep veroorzaakt. Zelfs als je lijdt aan de griep , vrij effectief gebruik maken van de ananas als een natuurlijke remedie . Bromelaïne in ananas hulp lancering hoesten slijm zo snel genezen.

versterken botten

Ananas is ook een van de populaire vrucht te helpen botten te versterken . Mangaangehalte in het nodig om een compacter bot te vormen . U kunt 73 % van het mangaan verdienen in ananas te consumeren in een dag .

gezond tandvlees

Wil je gezond tandvlees beter ananas alleen het verbruik te krijgen. Het gehalte aan vitamine C is vriendelijk voor het tandvlees en de beste behandeling , zodat uw tanden en tandvlees sterk blijven.

vergemakkelijken de spijsvertering

Bromelaïne in ananas fruit het helpt ook de spijsvertering en plassen te vergemakkelijken . Bromelaïne eigenlijk een proteïne , dus het is zeer effectief en gezond voor consumptie .

Niets mis met ananas plakken in uw dagelijkse menu. Door het verrijken van voedselinname , helpt u op natuurlijke wijze onderhouden van de gezondheid en schoonheid.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar