Selasa, 29 April 2014

cara mengecilkan perut setelah melahirkan secar

cara mengecilkan perut setelah melahirkan secar Как да се свие стомаха след раждането може да го направите с разглеждане на някои от нещата , една от които е медицинско състояние . Разбира се след раждането на повече от 80 на сто от жените искаше да получи тънък идеално телесно , както преди. Така че големият въпрос е как да се намери метод за упражняване на това право след раждането . Може корема тънък idela обратно ? Вижте пълната преглед по-долу .

След девет месеца от бременността , разбира се , много от тях започват да се натрупват мазнини в областта на корема , ръката и бузата . Както цитиран от duniafitnes.com , матката ще се затвори и да се върнете към първоначалния си размер в около 6 седмици , докато сухожилията на тялото, ще се върнат към нормална дължина и еластичност на около 3-6 месеца. Но не е така с jaringat мускули, трябва упражнения и нови съчетания , за да може да се възстанови силата , плътността , и функционалността на тези мускули .

Кога е подходящото време да започне да се обучава ?
За да можете да започнете обучението , трябва първо да се консултирате с вашия лекар, за да се осигури здравето и упражнява това, което е правилно. Да не се получи в бързаме да се получи тънък стомах е опасно за здравето. Особено, ако се извърши цезарово сечение . Най-важното нещо след раждането е процеса на възстановяване на организма . Ако лекарят казва, че е ОК след това можете да направите леки упражнения. Ако не, трябва да се съсредоточи върху възстановяването на тялото, защото то зависи от физическото състояние на всеки индивид.

4 Free Вземи Ideal Shape тялото след раждане
Дръжте вашата диета
Разбира се, че се нуждаят от повече хранителни вещества след раждането. Основни хранителни вещества , необходими на организма да се възстанови от регенериране на клетките и тъканите са повредени включва белтъчини , желязо и витамин C. Консумацията на зеленчуци и плодове са богати на фибри и избягват пържени храни , мазнини и калории висока.

Не бързайте да фитнеса
Разтеглив тяло след раждането е нещо естествено, защото на увеличение на обема на приблизително 15 процента тяло. Най-подходящият етап е възстановяването на тялото , тъй като тялото е минимално възстановяване може да доведе до здравословни проблеми.

Определяне на разумна цел
Не бързайте искат драстични резултати , камо ли да искат да губят 20 кг в рамките на един месец . Освен това, за да се разбере, че вие сте на строга диета , това е много опасно. Защото сега имаш бебе да бъдат кърмени и са изпълнени хранителни нужди. Ако сте на строга диета, то вие сте изложени на риск от хранителни дефицити , както и вашето бебе. Нека да не си постави за цел прекомерно .

Изберете правилното упражняване
За да горят калории не трябва да изпълняват определени дейности само на шикозните в леглото . Но това не означава, че се налага да правя изморителни упражнения . Можете да направите леки упражнения , но все още е в състояние да възстанови формата на тялото си , както и преди , като се разхождат с натискане на бебето около къщата. Ходенето е дейност, която е лесно и леко, но може да изгори повече калории. Освен ходене може също кръвообращението и поддържа тялото си във форма след раждането.

Как да отслабнете , особено корема свие сейфа може да осигури комфорт и поддържане на здраво тяло , за да останете във форма . На добър час cara menurunkan berat badan tanpa olahraga dalam waktu seminggu!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar