Senin, 14 April 2014

benefits of lemon juice during pregnancy

benefits of lemon juice during pregnancy Iako je njegovo podrijetlo nije jasno , limun se vjeruje da dolazi iz Indije, Kine i Burme prije nego na kraju dolazi u Italiju , Europu u prvom stoljeću . Ali, to je jasno i općeprihvaćeno činjenica da limun ima vrhunsku prirodnu zdravstvenu benefits.Lemon je dobro poznat po svojim antioksidansa i anti - cancercharacteristic ; to je bio korišten kao lijek za mnoge bolesti i bolesti . Njegov vitamin C pruža mnoge zdravstvene prednosti , u rasponu od pomaganje imunološki sustav , pomaže probavu sustav , smanjuje rizik od raka , učvrstiti zacjeljivanje rana kako bi se smanjio rizik od srčanog udara .

To je još više iznenađujuće ako uzmete u obzir i druge koristi od limuna . Limunov sok može se koristiti kao dezinficijens , mrlje maknuti , kuhala za čišćenje i stare uklanjanje voska . To čak može se koristiti kao insekticid . Ona ima toliko prednosti ; limun je kao Jack of All trgovine voća .

Čak i sa svojim kiselog okusa , limun je alkalna hrana . To je jako važno da se smanji rizik od raka i drugih bolesti . Ona pomaže u stabilizaciji tijela pH razine za oko sedam . Limun i očistiti krv i dobar uklanjanje toksina . Sirova sok od limuna ima kiselinu koja će smanjiti količinu šećera odvedeni u krvi od bilo koje hrane koju jedu . Čišćenje bubrege i probavni sustav je još jedna korist od limunovog soka . Detoksikacija je također jedan od mnogih prednosti soka od limuna .

Limun sadrži pektin lopati koja sama po sebi sadrži vlakna . Stoga rutinu konzumacija soka od limuna pomoći će pretili ljudi izgubiti neke masnoće .

Kao što je opće poznato , sok od limuna je pun vitamina c . To svojstvo osigurava da svakodnevno konzumiranje sirovog soka od limuna pomiješana u čaši tople vode će pomoći vašem tijelu da se bolje apsorbirati kalcij . Sa svojim pro kalcija osobina , limuna i dobro za čvrstoću kostiju , izgradnji kostiju nerođeno dijete i držati podalje osteoporoze .

Limunov sok je takođerveliki mirotvorac u živac . Ona sadrži kalij , zajedno s oštrenje vam koncentraciju i pamćenje je također istina živce . Dakle , ako ste se ikada osjećali kao da ne može spavati jer tvoj um nije u miru i tvoj živac uništava , uzmi čašu soka od limuna i samo se smiri .

Limunov sok može poboljšati vaš imunološki sustav . Uz poboljšanje imunološkog sustava možete smanjiti rizik od raka , infekcija i uhvatiti prehladu . Svježi sok od limuna pomiješan s mlakom vodom također može pomoći osloboditi astmu , ako se uzima redovito .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar